Sep 8, 2014

#mbpfw 2014 best of sunday

To, že je Zuzana Kubíčková mojou srdcovou záležitosťou je asi jasné, ale o to viac som rada, že môžem hodnotiť, že som opäť tak trochu zostala bez slov. Nič viac ženské sme rozhodne tento "weekend" na móle nemali možnosť vidieť. Exkluzívne materiály zdobila potlač, ktorú si nechala vyrobiť na zákazku a ako keby to ešte nestačilo, Zuzka motív potlače ručne vyšila kamienkami. Tak jedinečný zmysel pre detail máme možnosť vidieť len veľmi málo. Jej štýl je čistý a signifikantný. Je jasné na koho svoju tvorbu cieli. Ale nikdy vás nenechá pochybovať, že nabudúce to bude to isté. Naopak. Dokáže neustále prekvapovať a posúvať sa kvalitatívne vyššie. Zuzka tak vyplňuje obrovskú dieru na našom trhu. Celá show.


Kolekcia značky Odivi sa skladá z kúskov, ktorý vám môžu tvoriť jedinečný základ šatníka, no vo vzájomnej kombinácií tiež jedinečný model. Z tých kúskov máte hneď pocit, že vám v nich bude nekonečne pohodlne. Všetko doplnené drevenými slnečnými okuliarmi českej značky Brumley a živým hudobníkom na chvíľku nadobudnete pocit, že leto je za dverami. Celá show.



Jindra Jansová už tradične predstavila kolekciu pre ženu sebavedomú a nezávislú. Pre ženu, ktorá sa chce cítiť pohodlne v každej situácií a nieje veľmi ochotná robiť kompromisy. Jej kúsky niesú pre každého, ani tentokrát. Celá show.



Layko Sedlákovú si už bez latexových či iných lesklých materiálov ani nedokážem predstaviť. A jej odvaha sa mi na nej vždy páčila zo všetkého najviac. Dokážete si snáď predstaviť niečo viac zaujímavé a provokatívne na dlhú párty noc? Celá show.



all photos by MBPFW

20 comments:

  1. uzasne saty!

    Pozyvam na 5 rocnu giveaway o balicek BIODERMA, stylove hodinky a 50€ voucher, tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/11/mega-naj-naj-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. I like two blue dresses from Zuzana Kubíčková)

    http://vitalinasworld.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Některé ty šaty jsou fakt krásné :)

    eL

    ReplyDelete
  4. Super článok! Určite budem sledovať ďalej!:)

    ReplyDelete
  5. Krásny článok. Niektoré šaty by som brala teda aj ja :D

    Chlapček na vychádzke a jeho #ootd

    ReplyDelete
  6. Typically, carpet needs to be replaced every 10 years or so. Harder surfaces such as wood, tile, and vinyl usually last at least 20 – 25 years. This all depends on your exact circumstances, though. To ensure that your new flooring lasts as long as you intend it to, make sure to purchase from a high-quality manufacturer and go through all the proper steps for maintenance.

    ReplyDelete
  7. Our costs are very low that you can easily affort it. Now there is no need to take out a second mortgage on your home just to afford professional repairs. Our vision is to believe in honesty and giving our customers the best services. Our business is committed to our customers and their needs. Saving you money is part of our solution.

    ReplyDelete
  8. Just thought I would comment and say awesome theme, did you design it for yourself? Its really great!
    When I open your RSS feed it puts up a bunch of trash, is the issue on my side?
    When I click your RSS feed it puts up a whole lot of garbled text, is the issue on my reader?
    love-binding-spell-caster

    ReplyDelete
  9. Thanks for the sensible critique. Me & my neighbour were making ready to do a little analysis about that. We obtained a good e book on that matter from our local library and most books where not as influensive as your information. Im very glad to see such information which I was searching for a long time.This made very glad! negative ion generator reviews consumer reports
    air purifier made in germany
    meat purifier

    ReplyDelete
  10. Önemli giriş adreslerine buradan ulaşabilirsiniz.
    betturkey giriş
    betpark giriş
    HY18V

    ReplyDelete